13 Mart 2018 Salı

Power Point hakkında(1)

PowerPoint nedir?

PowerPoint 2010, öncelikle sunular oluşturmak için kullanılan, görsel ve grafik tabanlı bir uygulamadır. PowerPoint uygulamasıyla metni, şekilleri, resimleri, grafikleri, animasyonları, çizelgeleri, videoları ve diğer öğeleri birleştiren slayt gösterilerini oluşturabilir, görüntüleyebilir ve sunabilirsiniz.

Şablon bulma ve uygulama

PowerPoint 2010 yerleşik şablonları uygulamanıza, kendi özel şablonlarınızı uygulamanıza ve Office.com'daki çeşitli şablonlar arasında arama yapmanıza olanak tanır. Office.com geniş bir PowerPoint şablonları seçeneği sunar; bunlara sunular ve tasarım slaytları dahildir.
PowerPoint 2010 uygulamasında şablon bulmak için şunları yapın:
  1. Dosya sekmesinde Yeni'yi tıklatın.
  2. Kullanılabilir Şablonlar ve Temalar'ın altında aşağıdakilerden birini yapın:
    • Son zamanlarda kullandığınız şablonu yeniden kullanmak için Son Şablonlar'ı, istediğiniz şablonu ve Oluştur'u tıklatın.
    • Daha önce yüklemiş olduğunuz şablonu kullanmak için Şablonlarım'ı seçin, kullanmak istediğiniz şablonu ve Tamam'ı tıklatın.
    • PowerPoint uygulamasıyla yüklenmiş yerleşik şablonlardan birini kullanmak için Örnek Şablonlar'ı, istediğiniz şablonu ve Oluştur'u tıklatın.
    • Office.com sitesinde şablon bulmak için, Office.com Şablonları'nın altında bir şablon kategorisine tıklayıp istediğiniz şablonu seçin ve bu şablonu Office.com sitesinden bilgisayarınıza indirmek için İndir'e tıklayın.
    • Sunu oluşturma

      1. Dosya sekmesini ve Yeni'yi tıklatın.
      2. Aşağıdakilerden birini yapın:
      3. Boş Sunu'ya ve Oluştur'a tıklayın.
      4. PowerPoint 2010 uygulamasında yerleşik olan bulunan veya Office.com sitesinden yüklenmiş olan bir şablonu ya da temayı uygulayın. Bu makalenin Şablon bulma ve uygulama bölümüne bakın.
      5. Sunu açma

        1. Dosya sekmesini ve 'ı tıklatın.
        2. Aç iletişim kutusunun sol bölmesinde istediğiniz sunun bulunduğu sürücüyü veya klasörü tıklatın.
        3. Aç iletişim kutusunun sağ bölmesinde sununun bulunduğu klasörü açın.
        4. Sunuyu tıklatın ve sonra 'ı tıklatın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder